Imamo tečaj nosića koji kreću u istraživanje mirisa i zabave! Neki su se odlučili individualno dok neki idu ekipno. U redu je jedno i drugo, pogotovo ako su u pitanju plahiji psi ili reaktivniji tada svakako preporučam individualno pa se s vremenom uvijek može uključiti u društvance. Zabava je u svakom slučaju zajamčena jer ovo je nešto s čim nikako ne možete pogriješiti.
Dob psa nije bitna, kao niti karakter… štenci najnormalnije rade nose work kao i seniori. Ako svojem starčiću želite obogatiti dane jer nije više od šetnji pogotovo ne po vrućinama NW je izvrstan odabir. Štence će izmoriti. Aktivne i energične pse će relaxirati, naročito ako su u nekoj aktivnosti s vama kao bicikla, rolanje, trčanje, frizbi, bilo koja vrsta sporta. Često im noge i kičma u tim aktivnostima stradavaju i dobro će im doći ovakav odmor. Pogotovo sad na ljeto. Plahim i reaktivnim psima će podići samopouzdanje i “posložiti” mozak.
Nosework je jakozabavan I za pse I vlasnike. To je pseći njihov instikt. Prvo šta štenci naprave kad stignu na ovaj svijet je njušenje. Ne vide ne čuju aliitekako njuškaju. Svoju braću i mamu pronađu nosom. Tako da, iako sam fan velikog broja disciplini za ovu garantiram da je izvrsna i opuštajuća za sve pse. Posebno pomaže psima koji imaju problema u ponašanju.
Izvrsna stvar je da vam ne treba puno i možete sa psom vježbati vani na nekoj livadici, na plaži, u gradu… u kratkoj šetnji, nakon trčanja, plivanja. Sve šta vam treba je miris i hrana (umjesto obroka recimo) i to je to!
CIJENA 160 eur, 8 sati, 2x tjedno. Trajanje 4 tjedna

X